0031618884506 info@angelogym.nl

1524384 666689503368496 999840315 oOp 22 maart 2014 was het weer zover… we waren uitgenodigd in Italië voor een topgala!
Ze hadden Arnold gevraagd om tegen Milan Dasic te vechten, maar 2 weken voor de partij kreeg Arnold een vervelende blessure. We hadden Deji als alternatief.. daar stemden ze wel mee in, mede omdat deji meer in het MMA zat.
Voor de rest moesten Clayton, Danial en Huseyin er ook aan de bak.
Het was een prachtig gala, waar ook het team van Robin van Rosmaalen was uitgenodigd. We hadden deze keer ook fans bij ons… Daniel, Ibo, Francesco, Carsten, Peter, Roelof en nog een paar mensen waren met de auto gekomen om ons aan te moedigen!

Huseyin heeft 2 jaren geleden gevochten tegen Peppe Rizza in Sicilië. Die partij werd in de eerste ronde beëindigd door medische interventie omdat Huseyin een flinke scheur in zijn scheenbeen kreeg na een geblokte low-kick. Hij wacht dan ook al lange tijd op een rematch tegen Rizza.
Rizza wilde een afscheidspartij doen en dat werd gecombineerd met de lang verwachte rematch!
Huseyin had zich goed voorbereid en luisterde netjes naar de hoek. Bekeken hield hij het midden van de ring en plaatste een harde low-kick. Deze werd geblokt en ja hoor… weer een flinke snee in het scheenbeen van Huseyin… Gelukkig zag de scheids nog niets. Huseyin zet druk en raakt met een paar harde hoeken…. Rizza gaat neer en we winnen de eerste partij gelijk op een harde ko!

Clayton zou als tegenstander een toptalentje krijgen uit Sardinië. Federico Messinas.
We hadden hem de opdracht gegeven om druk te geven bij deze technische vechter. Clay liet er geen gras over groeien en liep meteen naar voren met hoeken en lowkicks. Na 1 minuut ging de tegenstander neer op een hoek. Winst op ko voor Clayton. Omdat de hoek van de tegenstander vond dat de stoot niet correct was (achterhoofd), hebben ze aangegeven dat de partij misschien nog een keer zal worden gedaan in Sardinië . Jammer voor hun, maar we gaan weer voor de ko!

Danial mocht na bijna 3 jaar afwezigheid aantreden in een mma partij tegen Damiano Bertolli. De vorige keer had danial gewonnen na 1 minut met een gesprongen knie.
De partij ging lekker voor Danial, die in 1 maand 10 kg was kwijt geraakt…Bertolli had weinig te vertellen en kreeg zelfs een harde knie te verwerken waardoor hij stond te wankelen…Aan het einde van de eerste ronde kwam Danial in een choke terecht, waar ie niet meer uit kon ontsnappen. Precies 1 seconde voor het einde van de ronde tikte Danial af…Verlies door opgave voor Danial.

Deji trad aan tegen Milan Dasic.
Vanaf de eerste ronde provbeerde Deji punten te scoren met lange stoten en lowkicks. Milan wachtte af voor de ene harde hoek. Hetzelfde beeld bleef tot in ronde 4. Aan het einde van de ronde maakte Milan een highkick die geblokt werd door Deji en direct werd gecounterd met een linker hoek. Mlan gaat neer en wordt uitgeteld.
Winst voor deji en daarme winnaar van de wereld titel WMM.

Super weekend gehad met m’n team. Het is toch uniek te noemen om met 3 ko’s terug te komen…

mt_gallery