0031618884506 info@angelogym.nl
BANNER-WEBSITE-FIGHTPRO

Since 1990

About angelogym

Angelogym bestaat sinds 1990!

lAbout Angelogym

Angelogym is in de jaren ’90 als hobby begonnen en inmiddels uitgegroed tot een grote club. De oprichter van de club is Angelo Meola. De eerste jaren vochten we onder de naam “Kickboxing Feelgood”, naar de naam van de sportschool in Duitsland waar we destijds – en nu nog steeds – les gaven.

Angelogym of Centurion Sports?
Een veelgesteld vraag, welke is het nu? Sinds Angelogym in 2020 over is gegaan  naar een nieuwe sportschool, is de kickboksclub Angelogym blijven heten. Het pand ofwel de sportschool waar we trainen is Centurion Sports. met andere woorden: De kickboksclub Angelogym traint in het pand van Centurion Sports. Bij Centurion Sports is er niet alleen kickboksen, maar ook fitness, Yoga, BJJ, MMA, Grappling en zaktraining.

Angelogym was o.a. de organisator van het grote jaarlijkse Rings kickboks en mma-gala in de Pathmoshal in Enschede. Het evenement was uitgegroeid tot een internationaal gala onder de naam Blood, Sweat and Tears! Daarnaast veel evenementen als BLACK & SILVER FIGHTNIGHT(Meppen D). En zijn ze de officiële partner van de Kombatleague en de wereldbond van de Muay Thai, de WBC. Een grote internationale bond.

Angelogym werkt ook mee aan projecten voor gemeente Enschede. Denk hierbij aan (kickboksen, zelfverdediging en MMA) lessen op scholen voor moeilijk lerende kinderen. Verder worden er bedrijfstrainingen en seminars gehouden op het gebied van Kickboksen, MMA, grappling en weerbaarheid.

De locatie waar de lessen worden gegeven is op 5 minuten fietsen van het station in Enschede, aan de JJ van Deinselaan 30b.

Onze sportschool in Enschede is uitgerust met een prachtige Dojo met 30 bokszakken, een wedstrijd boksring, een mooie complete fitnesszaal en een dans/yogazaal. We hebben een grote groep wedstrijdvechters die met enige regelmaat in binnen- en buitenland aan de bak moeten.
Angelogym is niet alleen op de wedstrijdsporter maar ook op recreanten gericht. Hiervoor hebben we speciale lessen, waarin niet gespard wordt. Deze lessen zijn voornamelijk gericht op uithoudingsvermogen en techniek. Kans op blessures loopt men hier in principe niet.

We nodigen iedereen een keertje uit om een proefles bij ons mee te komen doen. De goede sfeer en het eigentijdse karakter heeft al veel mensen overgehaald om zich bij ons in te schrijven.
Tot binnenkort,

Team Angelogym

Angelo-Meola-©-Ernst-Bergboer

Angelo Meola, de oprichter van Angelogym.

Centurion Sports