0031618884506 info@angelogym.nl

IMG 2417Op 8 november was er na lange tijd weer eens een gezellig gala van Team Hardcore. We gingen er heen met 3 vechters: Andy, Luimes en Fahd. Thanit was helaas uitgevallen wegens een wond aan zijn hand.

 

Als eerste mocht Andy. Zijn tegenstander Jonathan vd Velde begond gelijk hard met veel stoten. Andy raakte niet in paniek en deed mee met de slagenwisseling. Na een harde op-hoek combo ging Jonathan neer. Winst op KO voor Andy in de eerste ronde.

De tweede partij was voor Fahd. Die zou een kickbokspartij draaien, maar die viel helaas uit. 1 dag voor het gala kregen we een belletje dat hij alsnog kon vechten. Een mma partij tegen een lichtere maar meer ervaren tegenstander. Fahd ging uiteraard akkoord.
De langere tegenstander maakte mooie frontkicks waarna Fahd hem naar de grond werkte. Op de grond maakte Fahd mooie stoten, maar de tegenstander bleef goed meevechten. Ook de tweede ronde was het Fahd die bovenop lag en aktief was. Winst op punten voor Fahd.

Als laatste was Roy Luimes aan de beurt. Roy woog een paar maanden geleden nog 108 en is 51 jaar. Op de weging was hij -90 kg! Respect Roy! Zijn tegenstander was 40 jaar en 2 koppen langer. Dat maakte onze 51 jarige strijder niets uit en hij walste naar voren met harde hoeken en lowkicks. Na 3 rondes krijgt Roy winst op punten…

Ook onze voormalige leerling Danial (door verhuizing nu bij Mike’s Gym) moest vechten. Deze won in de eerste ronde door een enkelklem.

{gallery}news/2015/gala_meppen_8nov_2015{/gallery}