0031618884506 info@angelogym.nl

127Een week voor het gala belden ze me op vanuit Italië of we een 90 kg N-klasse hadden die kon invallen op een gala in Rome. Na veel heen en weer gebel, bleek het om een C 100 kg te gaan. Blijkbaar wilden ze daar geen risico lopen. Arnold, die nog niet zolang C is, was bereid om mee te gaan.

Alles was netjes geregeld en we zaten in een mooi, rustgevend hotel in het buitengebied van Rome. Het gala was klein maar goed vol en gezellig opgezet. De mensen zijn in Italië altijd enthousiast met vechters. Veel wilden dan ook op de foto met Arnold.

Tegenstander van Arnold was Grasselli. Een lokale vechter.
Ialianen hebben het niet zo op lowkicks, dus was ons strijdplan vrij simpel. De benen bewerken met lowkicks, totdat zijn handen gingen zakken. Daarna netjes volgen met een highkick. Ik hoef eigenlijk geen uitleg meer te geven over hoe de wedstrijd verliep, want dat was precies wat er gebeurde…Aan het eind van de ronde was het been zo blauw (hij had zelfs al 8 tellen gehad op lowkicks), dat Grasselli de lowkicks probeerde te blokken met zijn handen. Arnold gebruikte dat moment om zijn been omhoog te gooien. Grasselli werd hard tegen het hoofd geraakt en aangeteld. einde partij en winst op TKO voor Arnold.

mt_gallery