0031618884506 info@angelogym.nl

015Op 30 juni hield Muay Thai Duisburg een klein gezellig gala in hun gym.
We hadden Abraham en Murat staan. De laatste week hielpen we ze uit met Dion, die mocht invallen tegen een andere 17 jarige. Dion had een week geleden al gevochten en had deze week rust genomen, daardoor was de conditie niet optimaal. Maar in verband met de zomerstop besloten we toch de partij te doen.

Dion mocht als eerste, zijn tegenstander was niet op komen dagen!!! Na wat zoeken bleek Angelogym België ook een N-jongen bij zich te hebben, deze was wel 2 kg zwaarder als Dion.
Dion begon erg goed aan de partij en pakte de meeste punten door harde lowkicks, de tweede was Dion al erg vermoeid. In de derde deed Dion niets meer. Verlies op punten voor Dion.

Murat begon net als Dion erg goed, makkelijk alles blokken en mooie punten scoren met lowkicks en stoten.In de 3e ronde sloeg de vermoeidheid toe en kon de tegenstander zijn gang gaan, Murat deed expres de dekking nog even omlaag tijdens een slagenwisseling om te laten zien dat ie er geen last van had. De laatste 2 rondes deed murat bijna niets meer en liet de tegenstander punten maken. De coach van de tegenstander had gerekend op een onbeslist, wij zelf ook. Murat kreeg echter verlies op punten.

Abraham had bijna 3 weken niet getraind door een vakantie. Het plan was dan ook om tactisch te vechten en niet op conditie te gaan werken. Abraham deed wat ie moest doen, pakte punten met knieën en lowkicks en stapte steeds mooi weg. Na 5 rondes kreeg Abraham een verdiende winst op punten!

Clay maakt abraham wakker!Kebab eten met het team