0031618884506 info@angelogym.nl

arnhem galaOp zaterdag 6 oktober zijn we met 3 vechters op het bekende RINGS gala in Arnhem geweest. Hier moesten Dion, Andy en Nima vechten. Nima viel in voor Semih, die geblesseerd was.

De eerste partij was voor Dion, hij vocht zijn eerste C-partij tegen Richard Bus van Mezieres gym. Dion luisterde voor de verandering eens goed naar de hoek en wisselde technieken af. De lowkicks van Dion bleven echter goed werk doen. In de 2e ronde had de tegenstander al veel last van zijn benen. Jammer genoeg was Dion in de 3e ronde zo leeg, dat ie het niet af kon maken… Winst op punten voor Dion!

2e partij was voor Nima. Nima heeft maar 1 kickbokspartij gedraaid 2 jaar geleden, maar vocht hier een C-partij tegen Galip Yildrim van Bully’s Gym. Semih was geblesseerd en Nima wilde wel invallen ondanks het niveauverschil. Respect hiervoor.
Dat het verschil wel erg groot was tussen Nima en de C-klasser, bleek wel na de eerste ronde. Nima zat helemaal vast en liet zich onder druk zetten. Na 8 tellen door een paar lowkicks in de 2e ronde hebben we de handdoek gegooid. Verlies door opgave Nima.

Als laatste was Andy aan de beurt. Andy vocht zijn eerste kickboks partij op dit gala tegen Jermain MacNack van Bully’s Gym. De tegenstander begon na de bel direct hard en wild te slaan, maar Andy bleef lekker rustig en maakte zijn punten met stoten en trappen. Vaak kwam Andy ook door met opstoten. De gehele partij gaf hetzelfde beeld en Andy won de partij dan ook op punten.

Foto’s, met dank aan Marnix, Fighttalk.

mt_gallery