0031618884506 info@angelogym.nl

2015-05-11 10.31.21Op 10 mei waren we uiteraard weer van de partij bij het inmiddels beruchte PASCHA-kickboksgala: Bloody Sunday! Van ons mochten aantreden: Thanit en Clayton.

Beide vechters waren niet optimaal voorbereid. Thanit was 3 weken in Thailand geweest en Clayton had sinds zijn partij in Rusland 3 weken geleden niet meer getraind. We konden onze vaste promotor niet in de steek laten, dus moesten we maar knallen met wat we hadden.
Clayton moest als eerste vechten tegen Shamil Magomedov, een 2 meter lange vechter die al 40 partijen op zijn naam heeft. Op zich begon het lekker, maar Clayton was al vermoeid tijdens de warming-up. Het was Clay die naar voren vocht en goede stoten scoorde, maar Shamil bleef netjes meedoen en maakte ook punten. We hadden op z’n minst een onbeslist verwacht, maar de scheids gaf aan dat we veel punten hadden verloren met het expres de dekking laten vallen van Clayton. Dit was natuurlijk om het publiek een beetje gek te maken…Verlies op punten voor Clayton..

Thanit begon goed met harde lowkicks, de coach van tegenstander Vasile Lazar gaf naderhand aan dat Vasile waarschijnlijk neer was gegaan na nog een paar lowkicks, helaas raakte Thanit tijdens een trap verkeerd met zijn enkel en kon niet meer goed trappen. De partij was niet al te netjes, maar mooi voor het publiek. Thanit krijgt een onbeslist.
Foto’s:

 mt_gallery