0031618884506 info@angelogym.nl

aalsmeer RingsOp 1 nov 2014 hadden wij 2 vechters staan in Aalsmeer bij onze oude vrienden Rings.
Beide vechters vochten er een inval partij. Clayton kreeg 10 dagen voor het gala de vraag of hij wilde invallen tegen Falder Haraj van Family gym.

Een goede complete vechter die 4 kg zwaarder vocht dan Clayton. We besloten toch de partij aan te nemen. Markus Karakac werd 1 dag voor het gala gevraagd. Markus heeft nog nooit in de ring gestaan, dit weerhield hem er niet van om de partij aan te nemen. Ook hier was de tegenstander 4 kg zwaarder en deze had ook al een aantal partijen gedraaid.
Toch trots om altijd deze mentaliteit bij onze jongens te zien…

Clayton slaat de eerste ronde zijn tegenstander door de ring met harde stoten. Het plan was toch om een ko te forceren. Clayton had er niet voor getraind en wilde geen 3 rondes vechten. Het verliep anders, want de tegenstander had een stalen kin. Hoe vaak ie ook werd geraakt, hij ging niet neer. De 2e ronde was dan ook een verdedigend rondje. De derde kwam Clay weer beter door met stoten. Mooie harde pot om te zien. De uitslag is onbeslist!

Markus wacht in de eerste ronde teveel af en krijgt flink wat stoten en lowkicks te verduren. Na een flinke peptalk, begint hij de 2e ronde met de aanval. Dit blijft hij ook doen in de 3e ronde. Zo trekt hij netjes de partij naar zich toe. Winst op punten voor Markus.

Foto’s door Farli Jafar:

mt_gallery