0031618884506 info@angelogym.nl

amersfoort 12nov 2011Sinds de verhuizing van onze gym in het begin van het jaar, hebben we weinig gevochten. Waar we de afgelopen jaren bijna elk weekend weg waren, hebben we in 2011 maar 4 gala’s gehad. De spanning was dan ook te snijden voor onze vechters.

Op 12 november gingen we met 5 vechters richting Amersfoort… Geteisterd door blessures en griep waren het een paar stressvolle weken voor dit gala. Deji zou vechten tegen Jason jones, die kort voor het gala even doorgaf dat hij niet kwam. Tegenstander van Semih viel uit. Dion was zelf erg ziek en moest afzeggen.

Als eerste mocht Stepan, hij vocht tegen Syar van FPA.
Stepan kreeg geen makkelijke tegenstander, deze Syar Fakhari traint al jaren en heeft zelf een Nedertlandse titel in de jeugd. Stepan is net een paar maanden geleden begonnen met kickboksen en wilde persé tegen Syar vechten. Dat deze een paar maatjes te groot was voor Stepan bleek al in de eerste ronde. Stepan moest een paar harde lowkicks wegslikken op het been waar hij al last had.
Stepan ging door de knieën en kon niet meer opstaan, verlies op TKO voor Stepan die het hart op de goede plek had zitten, maar nog niet het niveau had van Syar.

Direkt na deze partij mocht Sabri aantreden tegen de lange Hannes Nouris.
Sabri is er een tijdje uit geweest, maar bleef toch mooi rustig. De partij ging redelijk gelijk op, maar Hannes scoorde net iets meer en gaf Sabri 8 tellen met een draaitrap. Verlies op punten voor Sabri.

Voor de pauze was het de beurt aan Thanit, hij mocht het opnemen tegen Arman Soufi.
Thanit heeft al bijna 2 jaar niet meer gevochten (Op Enschede na tegen Said uit Italië) door een paar vervelende blessures. Het afgelopen jaar heeft ie ook weinig geluk gehad. We hadden 3 (MPL, Italië en Turkije) partijen voor hem staan en alle 3 de partijen zijn kort van tevoren afgezegd. Dat zorgt wel voor een heftige motivatie dip.
We hadden ons dan ook niet helemaal top voorbereid.
Thanit begon lekker waarbij Arman meer bokste en Thanit meer trapte. Goede harde lowkicks die door Arman mooi werden overgenomen met stoten. De tweede ronde was Thanit al leeg, maar bleef puntjes pakken met zijn trappen. In de laatste ronde gaven beide heren alles en namen ze weer mooi van ekaar over. Partij had ook een onbeslist kunnen zijn, maar Arman werd de winnaar. Verlies op punten voor Thanit die eindelijk weer eens de ring mocht proeven.

Na de pauze mocht Clayton het opnemen tegen Norman Joaqim  van FPA.
Normaal gesproken doen wij niet een partij met 6 kg gewichtsverschil, maar Clayton wilde eeeerrrg graag voor zijn operatie nog een keer in de ring staan. Dit was de enige mogelijkheid voor hem, dus namen we de partij aan.
Norman was een stuk langer en erg technisch. Clayton hoopte op een snelle KO, omdat hij weinig getraind had, maar Norman bleek over een harde kop te beschikken en bleef dus staan. Pech voor onze strijder Clayton, die in de tweede ronde helemaal leeg was. Clay geeft niet graag op en liet zich dus maar op zijn gezicht slaan met zijn dekking laag. Het publiek ging natuurlijk helemaal uit zijn dak. De partij werd door Norman gewonnen, maar Clay was blij dat ie er mocht staan. Hij zal na de operatie  een half jaartje niet kunnen trainen. daarna gaan we weer knallen!

Als laatste mocht Nadeem in de ring.
De partij ging mooi gelijk op waar Nadeem scoorde met lowkicks en Murtaza Sadree met stoten. Nadeem blokte de mooie harde trappen van Murtaza en counterde met lowkicks. We hadden een winst of onbeslist verwacht maar Nadeem verliest op punten.

Al met al waren wij toch tevreden, ook al hebben alle 5 de vechters verloren. We hebben lang niet meer onze gezichten laten zien op gala’s en we kwamen aan als underdogs. Iedereen heeft geknokt voor wat hij waar was!!!

Foto’s van Fighttalk en Mixfight

mt_gallery: Amersfoort gala 12 november 2011