0031618884506 info@angelogym.nl

009Op 28 september mochten 3 van onze vechters (Deji, Semih en Danial) aantreden in de kooi. De locatie van het gala was THE CRAZY BULL club in Vicenza. Een flinke club met eetgedeelte en dansvloer.
Natuurlijk waren er ook fans meegegaan. Clayton, Umit, Moien Shervin en nog 2 vrienden van Deji.

Als eerste mocht Deji, hij stond in een 4mans toernooi en zou bij winst later op de avond nog een partij moeten draaien. Deji begint scherp en houdt de partij staande waarbij hij veel stoten uitdeelt. Beide maken harde lowkicks. Na een harde combinatie van Deji komen ze op de grond terecht, waar Deji een ground and pound inzet. Deze gaat rg hard en de tegenstander geeft op.

Hierna mag Hubert (Martijn de Jong). De partij gaat mooi gelijk op, maar Hubert wint ook in de eerste ronde op gnp!

Dan mag Danial voor de Europese KL titel, deze heeft Danial een paar jaar geleden gewonnen bij de Kombatleague. Danial is rustig en geeft lichte druk. Bertoli maakt een paar harde low-kicks, maar Danial reageert er niet op en blijft rustig naar voren lopen. Als Bertoli met de rug tegen de kooi staat maakt Danial een gesprongen knie en raakt het hoofd van bertoli. De wond is zo diep dat deze niet verder mag. Danial wint. We krijgen later te horen dat er 12 hechtingen voor nodig waren…

Deji mag weer, het tweede gevecht van het toernooi. Deji is erg afwachtend en laat de ander goed doorkomen met harde lange stoten. Ineens wordt Deji hard door een stoot geraakt en is aangeslagen. Hij probeert verder te vechten maar de scheidsrechter grijpt in. Verlies door ingreep van de scheidsrechter. Jammer, want deji had deze tegenstander wel kunnen hebben.

Semih mag als laatste. Het is zijn eerste mma partij en hij moet tegen een goede ervaren vechter. Semih komt na 4 minuten onder te liggen en moet een regen aan stoten nemen. Hij weigert echter af te tikken en daarom grijpt de scheidsrechter in. Semih baalt, maar heeft laten zien dat hij ook in de Mma genoeg te bieden heeft!!!

Al met al een gezellig weekend met een leuke groep!

mt_gallery