0031618884506 info@angelogym.nl

angelogym nieuwe locatie verhuist

We did it, handtekening gezet!!! Nieuwe locatie (Diekman) here we come!! Met dank aan Bidjai Sahai van Sahai financiële diensten, Clemens van SMK Raad! Jan Mensinga en Albert van de gemeente. En uiteraard aan ….lees verder

de ABN Amro bank! (En niet te vergeten de rest die ons hebben gesteund met raad en daad!!;-))

Dezelfde week 50 jaar mogen geworden, dochter geslaagd en ook nog eens een grote stap naar de toekomst mogen zetten…. “DURF TE DROMEN” !! We houden u op de hoogte!!

Iedereen weet dat vechtsportschool Angelogym al jaren aan het groeien is.
De afgelopen jaren zijn we dan ook intensief bezig geweest met het zoeken naar een geschikte locatie. We hebben meerdere gesprekken gehad over/met gymzalen, bedrijfshallen en huurpanden. Elke keer liep het mis. Tot we begin 2018 hoorden van de gemeente dat ze kavels te koop hadden staan. We besloten er een optie op te nemen. Dit bleek een goed idee. In juli 2018 kregen we te horen dat de kavel voor ons was nadat de vorige “eigenaar” er toch niet mee wilde doorgaan!!
Voor iedereen die graag wil weten waar het precies is…;-) Het zal tegen Ballorig aan komen staan. Voor Starworld en tegenover de Diekmanhal. Mooi centraal en voor iedereen bereikbaar.

De Bouw zal na de zomervakantie van start gaan en we gaan jullie op de hoogte houden van de vooruitgangen op de bouw. Het nieuwe pand met eigen parkeerplaats zal over meerdere zalen beschikken en ook zal het mogelijk zijn om er te fitnessen. De Dojo zal 2x zo groot zijn als nu en er zal een ring in komen te staan…we kunnen niet wachten!
Binnenkort de tekening!!!