0031618884506 info@angelogym.nl

Gracie Barra EnschedeVanaf vandaag is AngeloGym officieel aangesloten bij Gracie Barra! Gracie Barra is een van de grootste Braziliaans Jiu Jitsu organisatie, met meer dan 150 vestigingen wereldwijd. Nederland kende tot op heden 7 vestigingen en AngeloGym is hiermee de achtste BJJ-school die bij de organisatie is aangesloten.

De naam Gracie klinkt vechtsporters niet onbekend in de oren. In de jaren ’90 van de vorige eeuw was het Royce Gracie die de eerste UFC-toernooien op zijn naam wist te schrijven door veelal zwaardere vechters op eenvoudige wijze te verslaan, door uitstekende Jiu Jitsu technieken. De gevechten eindigden altijd op de grond, waar Gracie zijn tegenstander liet afkloppen door middel van een verwurging, een armklem of een nekklem.
 
Sindsdien is het Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) enorm gegroeid. Gracie Barra is een van de organisaties die verantwoordelijk is voor deze groei. Onder leiding van Carlos Gracie jr. is het zoals gezegd een van de grootste BJJ-organisaties ter wereld. AngeloGym is dan ook trots dat we hier vanaf vandaag bij aangesloten zijn onder de naam ‘Gracie Barra Enschede’. Voor meer informatie over Gracie Barra kijk je hier: http://www.graciebarra.com/