0031618884506 info@angelogym.nl

Gerd, Dave, Raphaël en Joey waren op stap met 10 vechters. Dit keer op fightfans in amsterdam!

Manuel zet vanaf het begin erg veel druk, waarbij hij zichzelf af en toe voorbij loopt. Uiteindelijk winst door KO ronde 3.

Sam nog herstellende van 3 dagen ziek zijn, wilde toch vechten. Doordat hem de energie ontbrak om tussen acties door te herstellen lukt het hem niet om het gevecht naar zich toe te trekken. Wel goed gevochten, maar verloren op punten.

Antonio heeft zich goed aan zijn opdracht om beter te luisteren en zich meer in te houden gehouden. Na een stevige partij eindigt de partij in onbeslist.

Leandro heeft in een stevige partij erg goed gevochten! Goed geluisterd, nooit in gevaar gekomen. Overduidelijk gewonnen op punten.

Vinh vecht te gretig en weer daardoor zijn tegenstander in de achteruit te zetten. Vinh is overduidelijk de sterkere vechter in zijn gretigheid laat hij zijn handen te vaak zakken en loopt daardoor onnodig op een hoge trap, verlies op KO

Isa heeft goed gevochten in een stevige partij. Hij houdt voortdurend overzicht em controle en wint overtuigend op punten.

Muhammed slaat zich in de eerste ronde leeg door te beginnen met een stootcombinatie van 20sec. Hoewel hij zich hier redelijk van weet te herstellen en ook daarna nog met goede treffers door weet te komen, moet hij te vaak in zijn achteruit en errt daardoor onvoldoende te overtuigen. Onbeslist.

Pim vecht goed en technisch tegen een langere vechter. Pim vecht veel in zijn achteruit, stapt en draait mooi weg, scoort met lowkicks. Hij slaat zijn tegenstander met een linkercross naar het canvas. Verliest uiteindelijk op punten.

Edgar, begint overtuigend, maar is te gretig waardoor hij te vaak te dicht op zijn sterke en stevige tegenstander staat en daardoor onvoldoende kan doorkomen. Zelf krijgt hij meerdere calf-kicks te incasseren. Edgar weet hier niet van te herstellen en verliest op TKO in de 2e ronde.

Josh zit te veel in zijn boksspel en geeft daardoor

teveel ruimte aan zijn tegenstander, die het kickboksspel beter beheerst. Deze weet de ruimte op te vullen met veel powertrappen en stoten. Josh moet 2 maal een flinke stoot incasseren. Verlies op tko ronde 2.