0031618884506 info@angelogym.nl

VeronaWe waren met een leuke groep richting Verona gevlogen. Ik, Arnold, Clayton, Deji, Huseyin en Danial.

 

We werden erg gastvrij ontvangen door de promotor en werden naar een leuk hotelletje dichtbij Verona gebracht. Het was er lekker warm (25 graden) en de sfeer zat er goed in. Iedereen was op gewicht en had zin.
De dag na het gala wilde de promotor ons zijn Stad laten zien. Verona is een prachtige stad en staat bekend om de arena (Colosseum van Verona) en natuurlijk Romeo en julia. Na wat lekker Italiaans ijs was het weer tijd om naar huis te vliegen!
Hieronder het verslag van de wedstrijden:

Een andere Nederlander die met ons mee was van een andere gym vecht als eerste tegen een goede grondvechter. hij zet direct druk en raakt de tegenstander goed met stoten en lowkicks! Aan het eind van de ronde knalt ie er een harde stoot in gevolgd door een knie en de tegenstander gaat neer. Nog een beetje gnp en de scheids springt ertussen. Winst voor Holland nr. 1.
Arnold draait een C partij tegen de Italiaanse lokale favoriet Milo. Partij gaat mooi gaat gelijk op maar Arnold raakt vaker met harde lowkicks en lichaamstrappen. Aan het eind van de derde en laatste ronde raakt Arnold hem met een levertrap en Milo krijgt 8 tellen! Winst voor Holland nr. 2
De derde “Nederlander” (Duitse Nigeraan/Pool ;-)) gaat jammer genoeg minder goed. Deji begint super, maar is na 3 min al moe. Hij blijft op mentaliteit staan, maar doet te weinig. In de tweede ronde komt Deji onder te liggen en krijgt meerdere stoten op zijn hoofd. Scheids grijpt in. Verlies voor Deji. Voor het publiek was dit wel de partij van de avond!
Vervelend in de voorbereiding, was dat Deji in de laatste 2 weken voor de partij 4 x een afzegging heeft gehad.
Hieronder wat foto’s van ons weekend.

mt_gallery