0031618884506 info@angelogym.nl

PaschaEen vaste stek voor onze gym en vechters is tegenwoordig de grote nachtclub Pascha in Köln! Niet als klant, maar als vechter…
Afgelopen zondag 23 november 2013 was het weer zover! Bloody Sunday part 5 werd georganiseerd en wij waren natuurlijk van de partij.
Zelf hadden we er 3 vechters staan, Clayton, Thanit en Abraham.

 

Er was een flinke groep supporters mee, dus de sfeer zat er goed in.
Tijdens Bloody Sunday zijn er meestal maar zo’n 10 partijen, het ging mooi snel na elkaar..

Clayton mocht als eerste een C partij draaien tegen een Duitser. Het was duidelijk een mismatch, want de tegenstander werd zonder al teveel moeite ko geslagen in de eerste ronde.. Jammer, Clayton was nog niet eens warm.

Abraham, die al 1,5 jaar niet meer in de ring had gestaan, moest een b partij draaien. De partij ging mooi gelijk op en er werden mooie combinaties over en weer gemaakt. Tot het eind van de ronde, toen Abraham ineens een harde rechtercross over de dekking van zijn tegenstander gooide.. Vol op de kaak en einde partij! Winst door ko voor Abraham!

Thanit had zich niet optimaal voorbereid, de spanning was dus voelbaar…Alsnog bleef Thanit zich netjes houden aan het strijdplan. We hadden afgesproken veel te gaan trappen. De partij was soms iets te chaotisch, maar daardoor des te mooier voor het publiek. Spectaculaire trappen en springende knietjes zorgden voor veel uuuh’s en aaah’s. De laatste ronde kwam Thanit beter in z’n spel en plaatste de ene lowkick na de andere… Tegenstander wilde na een harde knie al niet meer verder, maar wist toch het einde van de partij te halen…Thanit wint duidelijk op punten.

De avond kon niet meer stuk. Het gebeurt niet vaak dat iedereen wint, en dan ook nog eens 2 voortijdig!

Foto’s van de avond:

mt_gallery