0031618884506 info@angelogym.nl

058Zoals altijd was het kleine gala bij Akdeniz chaotisch, maar ook gezellig en lachen.
We hadden 3 jeugd en 2 senioren vechten.

Aisha, Orkun, Aldo, Jeroen en Calyton.

 

We waren al vroeg op weg en hadden flink wat fans mee.
Clayton kreeg een dag van te voren te horen dat zijn mma partij niet doorging omdat zijn tegenstander niet tegen een anabolenfreak wilde vechten.. haha..
Op het laatst kreeg Clayton toch een partij tegen Ramon Niamat van Carbin FFC.

Aisha mocht als eerst. Ze ging voor het eerst de ring in en liet zich de eerste ronde een beetje overbluffen door de wilde aanvallen van haar Selin van Team v Venrooy. Ze kreeg veel knietjes, waar ze last van had. In de 2e ronde kwam ze terug en was het Aisha die de druk gaf. De derde ronde was ze vermoeid, maar knokte ze alsnog lekker mee.
Helaas verlies op punten voor Aisha.

Daarna mocht Orkun, zijn tegenstander Klaas Hogenhout van Team Revival was wel een kop langer en kwam gelijk naar voren met harde hoeken en trappen. Orkun bleef echter rustig en blokte alle trappen. Zelf kwam hij goed door met direkte stoten gevolgd door lowkicks. Wijzelf (en een deel van het publiek)hadden de winst verwacht, maar de jury dacht er toch anders over. Verlies op punten voor Orkun.

Aldo die een paar weken geleden 13 is geworden, moest het opnemen tegen Aria Mahianivan Team x-plosion die al 15 was geweest. Het krachtverschil was te merken en Aldo moest hierdoor in de achteruit. Wel bleef hij netjes zijn puntjes pakken en knokte hij goed mee.
Verlies op punten voor Aldo, die hier ook zijn eerste partij vocht.

Aan het einde van de avond kwam Jeroen in actie. Jeroen stond op punten voor tegen Gerben van Huffelen en drukte de tegenstander naar achteren met harde leverstoten en low-kicks. Na een harde linkerhoek naar het hoofd ontstond er een flijke wond boven het oog van de tegenstander waardoor de scheids de partij stopzette.
Winst door medische interventie voor Jeroen.

Als laatste partij was het de beurt aan Clayton.
Een thaibokspartij tegen Ramon Niamat van Carbin (FFC).
Blij waren we niet, want Clayton had zich voorbereid op een mma partij. 2 dagen van tevoren werd die helaas afgezegd…
De partij ging direct hard van start. Beide vechters knalden er op los waarbij Clayton veel bokste en de tegenstander (zoals verwacht) veel met knieën kwam.
Aan het eind van de eerste ronde kwam Clayton goed door met hoek en Ramon kreeg 8 tellen.
De tweede ronde gaf hetzelfde beeld. Beide vechters kwamen met mooie technieken, totdat Clayton weer hard raakte. Wederom 8 tellen voor Ramon. Het bleek een keiharde vechter, want zelfs na de tweede knock down bleef ie gewoon staan en probeerde te scoren met highkicks.
Clayton was moe maar bleef zijn punten pakken en wint daarmee een supermooie partij op punten.mt_gallery