0031618884506 info@angelogym.nl

277Deze keer hadden we niet 1, maar 4 vechters staan in de kooi (Italië). Dion Moes, Clayton henriquez, Deji Kalejaye en Murat Aygun.Vlak voor het begon, kreeg Huseyin de vraag of ie ook een partij wilde draaien, want er was een vechter uitgevallen. Huseyin was niet in training en was 6 kg lichter, maar wilde toch even knallen. Respect hiervoor 😉

 

Het waren veel foto’s, dus alles staat in onze gallery: http://www.angelogym.nl/gallery-angelogym/category/32-cagefight-italy-28-juli-2013.html

Als eerste mocht Huseyin. Ongetraind durfde hij tegen een 6 kg zwaardere tegenstander uit te komen. het begon goed, waarbij huseyin de aanval koos. De tegenstander moest in de achteruit en kreeg flink wat harde klappen op zijn hoofd. Na de eerste ronde was Huseing helemaal leeg en liet de tegenstander z’n gang gaan. Daarvoor kreeg hij 8 tellen. na nog een paar combinaties hebben we toch maar de handdoek gegooid. Verlies door opgave (conditie) voor Huseyin.

Onze tweede vechter was Dion, hij vocht tegen Noris Pascut. Hij was de hele week al erg gespannen om voor het eerst in de kooi in het buitenland te vechten. Het begin was goed, waarbij dion mooi doorkwam met harde stoten gevolgd door een shoot. Na een aantal minuten nam de tegenstander het over en kwam dion onder te liggen. na een harde GNP greep de scheids in en bleef Dion teleurgesteld achter met een voortijdig verlies.

Derde vechter: Clayton vs Pierdomenico Nico. Tegenstander is goed en brengt Clayton gelijk naar de grond. Clay blijft rustig en slaat net zo hard mee vanaf de onderliggende positie. Rustig bouwt Clayton richting een sankaku (google maar!) tot ie ‘m heeft. terwijl hij ‘m aanzet, plaatst ie nog een paar harde stoten op het gezicht van de tegenstander die snel moet afkloppen. Winst door opgave voor Clayton.

Deji mag als vierde. Zijn Russische tegenstander Sergej Sokolenko is een echte staande vechter, dus Deji’s opdracht is simpel. staan blijven en slopen. Het wordt meer een kickboks partij dan een mma partij en deji komt goed door met harde directe stoten. Halverwege de ronde maakt Deji een gesprongen knie en slaat de tegenstnder aan. hij maakt het professioneel af met wat stoten en nog een knie en het is einde partij. Winst op TKO voor deji.

Als laatst mag Murat tegen de Roemeen Gabriel Alesutan.
De eerste ronde begint lekker en murat geeft de tegenstander 2x 8 tellen met harde lichaams stoten en lowkicks. De verwachting is natuurl;ijk dat murat in de 2e ronde op TKO gaat winnen en deze sloop voortzet. Jammer genoeg is Murat leeg en laat de tegenstander terugkomen in de wedstrijd, waardoor murat zelf 1x 8 tellen krijgt. De laatste ronde geeft murat alles wat ie nog heeft en weet daarmee toch de partij weer naar zich toe te trekken. Winst op punten voor Murat na een hakpartij waa het publiek erg blij mee was.

160416248216 533260283395256 379950799 n

Voor de video’s van de partijen:

Dion:{youtube}eOAOAkoSWiU{/youtube}

Clayton:{youtube}EFNCatLzDz0{/youtube}

Murat:{youtube}dFpOKs-oL7E{/youtube}

Deji:{youtube}wpUwDNO3yV0{/youtube}