0031618884506 info@angelogym.nl

beverwijk gala 22Afgelopen zondag (21 ktober 2012) vochten 2 van onze vechters op het RINGS gala in Beverwijk.

Na een flinke rit van 2 uur kwamen we aan in Beverwijk. Jeroen Janse zou er zijn 2e N-partij draaien en Arnold een C.

We waren na de pauze pas aan de beurt, dus we hadden tijd om een paar mooie partijen te zien…

Arnold was direct na de pauze aan de beurt.
Zijn tegenstander Nicky Beumer kwam van Selfdefence4All. De partij begon rustig waarbij beide vechters verschillende combinaties maakten. Arnold zat nog niet lekker in zijn vel en blokte iets te weinig. In de 2e ronde werd Arnold iets scherper en kwam goed door met harde stoten en lowkicks. De tegenstander moest achteruit vechten, maar bleef nog steeds gevaarlijk  met hoge trappen en lowkicks. In de derde ronde geeft Arnold nog meer druk en zet Nicky vast in de hoek waar hij begint met een regen van stoten, Nicky kan zich niet meer verweren en de scheids stopt de partij! Winst op TKO voor Arnold.

Net voor de laatste hoofdpartij was Jeroen dan eindelijk aan de beurt. Zijn tegenstander Jeroen Trijsburg komt van Fitz Gym.
Jeroen was zenuwachtig en was de eerste ronde iets te voorzichtig. Het gaat gelijk op waarbij de tegenstande veel lichaamstrappen maakt en Jeroen goed doorkomt met stoten.
In de tweede rond begint Jeroen wakker te worden en plaatst harde levertrappen en stoten naar het lichaam. Net voor het eind van de ronde raakt Jeroen goed op de lever en de tegenstander gaat zitten. De scheids begint met tellen, maar hij wordt gered door de bel. Tijdens de pauze besluit de tegenstander niet verder te willen… Winst door opgave Jeroen!

Foto’s: (Ben Pontier Fighttalk)

mt_gallery