0031618884506 info@angelogym.nl

angelogym seminar remco pardoel

Afgelopen dinsdag hadden we de eer om een MMA legende van het eerste uur op de sportschool te hebben. Niemand minder dan Remco Pardoel kwam een seminar geven. Het eerste uur werd besteed aan BJJ, waarbij veel basis zaken helder en duidelijk uitgelegd werden. 

Hierin bleek maar weer eens dat het succes van je technieken vaak in de kleine details zit. Diverse sweeps, passeer bewegingen en submissions kwamen voorbij. 
Het tweede uur kwam het MMA spelletje aan bod. Ook hier veel aandacht voor de details, geen fancy bewegingen die nooit gaan werken in een wedstrijd, maar simpele effectieve en efficiente bewegingen die je de winst in een partij opleveren.
Beide groepen waren lekker gevuld met zo’n 20 man per groep. Iedereen kreeg aandacht en er was ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen aan Remco.
Aan het einde van het seminar was het tijd voor de BJJ graduaties. Een aantal mensen kreeg er een streep bij en de volgende mensen hebben hun blauwe band ontvangen:
– Feike
– Bertus
– Floris
– Joey
Uiteraard hoort bij zo’n graduatie een ere haag met een pak slaag erbij :D.
Het was een super geslaagd seminar en iedereen heeft weer genoeg stof om mee aan de slag te gaan in de trainingen. Remco nogmaals van harte bedankt! 

Foto’s:

 mt_gallery