0031618884506 info@angelogym.nl

IMG 5476We kregen een paar weken geleden te horen dat we een partij konden vechten in Rusland, Moskou of St. Petersburg. Na de drukte met het visum in Den Haag halen (2x op en neer…) , kregen we een dag voor vertrek te horen dat het toch in Vladivostok was. En dat is vanaf Moskou nog eens 8 uurtjes vliegen!!

Het ligt dus aan de Japanse zee. Na bijna 20 uur onderweg kwamen we dan eindelijk aan. Geen slaap gehad, maar we moesten gelijk door naar de persconferentie. Na het avondeten wilden we slapen… maar door 8 uur tijdsverschil lukte dat niet echt. Clayton heeft na het ontbijt toch nog een paar uurtjes gelegen. Kapot van de Jet-Lag gingen we naar de hal. Prachtige hal met duizenden fans. Super geregeld.

Het gala werd in Rusland op TV uitgezonden. Clayton’s tegenstander was Akop Stepanyan. Een bekende jongen in Rusland en ook daarbuiten. Hij vocht al een aantal keren bij de bekende organisatie BELLATOR. Geen kleine jongen dus.
Toch was het Clayton die vanaf het begin naar voren liep. In de eerste ronde sloeg Clayton Aklop aan, we dachten dat het gedaan was, maar Akop herstelde zich goed. De partij ging heel gelijk op, maar door de gladde vloer was het onmogelijk om een harde combinatie te plaatsen. Na 2 rondes werd er toch een extra ronde gedaan. In deze ronde bleef Clay drukken, maar kreeg uiteindelijk toch een verlies op punten. Er werd hard gefloten bij de uitslag.
Clayton heeft laten zien dat hij meer in zijn mars heeft, de Russen waren erg enthousiast over hem.  Dus; wordt vervolgd… 😉

Filmpje van de partij:

{youtube}sQXlEUaXGcg{/youtube}
Foto’s van het gala:

mt_gallery