0031618884506 info@angelogym.nl

Roy advocaatRoy van der Wal is de MMA-trainer bij Angelo gym en richt zich met name op het grondwerk. Roy geeft twee keer per week les, in Enschede.

Al op vroege leeftijd (5) begon Roy met judo en later werd hij via Remco Pardoel ook actief in het (Brazilian) Jiu Jitsu en het MMA. Hoogtepunten in zijn sportcarrière zijn ondermeer het NK Jiu Jitsu in 1998 (1e plaats), het EK BJJ in 1996 (1e plaats) en een (gewonnen) MMA-partij in Japan. Inmiddels draait hij zelf geen wedstrijden meer, maar traint nog regelmatig mee.

Roy heeft zowel Nederlands recht als Bestuurskunde gestudeerd – resp. aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en de Universiteit Twente – en beide studies met goed gevolg afgerond. In het dagelijks leven heeft Roy zijn eigen advocatenkantoor in Hengelo. Van der Wal Advocatenkantoor: www.vanderwaladvocatenkantoor.nl Roy richt zich met name op het verbintenissenrecht en het strafrecht (specialisatie hennepkweek/handel) Daarnaast is hij mede-eigenaar van de internetsite www.mixfight.nl