0031618884506 info@angelogym.nl

Angelogym jeugd kickboksersOok de jeugd kan bij Angelogym terecht voor “kids-kickboksen”, “kids MMA” en “jeugd zaktraining”.
De lessen zijn speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Er wordt bij ons spelenderwijs kickboksen aangeboden onder het mom “Sport & Spel”, waardoor de kinderen met plezier trainen.
Door middel van spelletjes worden toch de spieren getraind, daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan technieken… Jongens en meisjes trainen bij Angelogym samen!

Er is ook een groep voor kinderen die wat langer trainen en in de ring willen staan.

Het is gebleken dat kinderen met agressieproblemen maar ook kinderen die te weinig zelfvertrouwen hebben, veel baat bij kickboksen hebben:

Ze leren zich handhaven in een groep waardoor ze geestelijk sterker worden.kickboksen jeugd enschedeDe kinderen leren niet alleen met agressie omgaan, maar door de strakke regels in de gym en de zware fysieke trainingen leren ze elkaar te respecteren.
Ze leren respectvol omgaan met winnen en verliezen.
Assertiever worden.
Wennen aan regels en discipline.
Ze leren het eigen lichaam en de kracht ervan kennen
Volgens wetenschappelijk onderzoek (SKMO) is kickboksen voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van coördinatief vermogen, de opbouw van conditie en de oog/hand coördinatie een hele geschikte sport. Mits het door een kundig leraar aangeboden wordt!

kickboksen jeugdDe lerare voor de jeugd zijn David (8-12 jr) en Harry (5-7 jr)

Net zoals bij elke les bij Angelogym wordt er verwacht dat je na de proefles je eigen materiaal (handschoenen, scheenbeschermers etc…) aanschaft. 

Klik hier voor het lesrooster.