0031618884506 info@angelogym.nl

Abraham en AngeloOp 25 maart hadden we 4 vechters staan op het gala “North versus the Rest”. Alle 4 hebben lang niet meer gevochten, dus was er flinke spanning voor iedereen…

  1. Dion
  2. Arnold
  3. Abraham
  4. Murat

 Het was een eindje rijden via achterlangswegen, maar uiteindelijk zijn we toch op locatie aangekomen.

Het werd een lange maar leuke dag, het gala was namelijk opgesplitst in 2 delen, ’s middags de beginner en C-klassers, ’s avonds de B en A. We vertrokken dus om 12.00 en waren pas om 2.00  weer terug!

Dion mocht als eerste vechten tegen Christiaan Brachwitz (Deltaserat).
We hadden deze partij in eerste instantie af willen bellen ivm het leeftijdsverschil.(Dion 17 jaar, tegenstander 25) Maar na veel gesmeek van Dion hebben we besloten om het door te laten gaan.
Dion (4 kg lichter) luistert goed en plaatst harde combo’s gevolgd door lowkicks. Tegenstander komt een paar x goed door, maar Dion weet mooi weg te stappen. Aan het eind van de eerste ronde maakt Dion een aantal combinaties achter elkaar en raakt de tegenstander zodanig, dat deze niet meer verder kan… TKO! winst voor Dion.

Als tweede mag Arnold aantreden tegen Harm Ludolphie (Viriya Gym). Arnold maakt combinaties gevolgd door lowkicks, Harm heeft er last van, maar is hard en knokt lekker mee, Ook de tweede ronde geeft hetzelfde beeld, Arnold begint nu wel moe te worden en laat expres de dekking zakken om zich in het gezicht te laten slaan. In de derde ronde is Arnold leeg en probeert de partij snel te beëindigen door flink druk te zetten. Gelukkig heeft dit effect, hij slaat Harm in de touwen met een paar harde hoeken. Harm krijgt 8 tellen, maar is nog redelijk aangeslagen. Als Arnold weer de aanval in wil zetten, gooit de andere hoed de handdoek. Winst voor Arnold in deze beukpartij dmv opgave.

Abraham mag in het hoofdprogramma aantreden tegen Gino Dixon (Team vd Berg-Hansen), Dit blijkt een compacte, harde vechter die flink kan incasseren en alleen naar voren loopt. Gelukkig weet Abraham hier mee om te gaan en beweegt steeds mooi weg na stoot-trap combinaties. In de 3e ronde veranderd Abraham van stand (rechts voor staan), hier heeft Gino weinig antwoord op en Abraham blijft in deze zeer technische partij zijn punten maken. Winst op punten voor een Abraham.

Als laatste was Murat aan de beurt. Zijn tegenstander was Patrick Veenstra (Elsomo).
Direct in de eerste ronde maakt Murat een techniek en komt uit balans, Veenstra reageert hier goed op en geeft Murat een harde stoot tegen zijn hoofd. Murat valt en krijgt jammer genoeg 8 tellen. Murat komt goed terug en plaatst harde stoten gevolgd door harde lowkicks. Veenstra heeft er last van, maar knokt gewoon door.
Verlies voor Murat op punten. Jury had Murat voor staan op punten, maar de 8 tellen wogen toch te zwaar… jammer, maar toch een goede partij na 1,5 jaar niet de ring in te zijn geweest.

Al met al een geslaagde dag, ook al duurde het errrrg lang. Ook de rest van de partijen waren leuk.

Foto’s: met dank aan Sjouke Douwe Meijer:

mt_gallery