0031618884506 info@angelogym.nl

evento puglia elia mimmoOp zondag 25 september waren wij uitgenodigd in italië voor een partij in Francavilla Fontana, een dorpje vlak bij Brindisi.
Deniz Ceben had het goede gewicht en mocht zich dus “opofferen” voor een tripje naar Italië. Aangezien de coaches allemaal uitgenodigd waren bij de bruiloft van Abraham, stuurden we Murat mee als verzorger/coach.

De voorbereidingen verliepen niet allemaal even soepel, zo hadden we zaterdag om 13.30 de tickets pas binnen en moesten ze een uur later al op de trein zitten naar Schiphol. Dit mocht allemaal de pret niet drukken en zo gingen ze met z’n tweeën vrolijk  richting zuid-Italië!

Daar aangekomen was er niemand op het vliegveld op ze aan het wachten, tijdens het heen en weer bellen, werden ze dan toch opgehaald door de tegenstander van Deniz die ook gelijk de promotor van het gala was.

Zondag was het gala op een plein in de buitenlucht.
Deniz wint de eerste ronde op punten van Mimmo D’Elia, in de tweede ronde geeft deniz Mimmo zelfs 8 tellen met goed geplaatste low-kicks. In de derde en laatste ronde vecht mimmo goed terug en geeft Deniz zelfs 8 tellen met een rake stoot. Dit is niet genoeg om te winnen en zo gaat Deniz dus naar huis met een welverdiende winst!!

mt_gallery: francavilla 25 sept 2011